Bratislava nema slusnu mestsku sportovu halu pre halove sporty .

26. novembra 2012, branislavr, Stadiony , haly .

Hala na pasienkoch patri Interu ma kapacitu 3500 divakov . Ten ju dostal zadarmo pred niekolkymi rokmi . http://sport.pravda.sk/basketbal-slovan-je-v-likvidacii-da7-/sk_rsport.asp?c=A031008_121102_sk_sport_p05 .

V clanku sa pise , ako sa basketbalistickemu Slovanu zvysil najom , potom ako halu dostal zadarmo Inter . A slovanistky zacali hladat ine posobisko . Nechapem akym pravom to dostane nejaky jeden klub , a ostatne mozu ist dohaja .
Bratislava v sucasnosti asi nebude mat na vybudovanie mestskej sportovej haly prostriedky , kedze je zadlzena az po usi postavenim hokejoveho stadiona . A hala v meste by nemala byt len jedna , ktora by mala vacsiu kapacitu . Tak je to vo vsetkych vacsich mestach Europy . Napriklad priklad z domova : Presov . Ma novu mestsku sporovu halu s kapacitou 3870 miest na sedenie . http://tatranpresov.sk.www15.atlantis.sk/hala A potom ma este druhu halu s kapacitou 1 453 miest , kde predtym hraval Tatran hadzanu .
Zo zahranicia napisem priklad , ktory bije do oci velkostou haly . Madarsky Vesprem . Pocet obyvatelov 64 339 http://sk.wikipedia.org/wiki/Veszpr%C3%A9m . A ma halu pre halove sporty pre 5 098 divakov http://sk.wikipedia.org/wiki/MKB_Veszpr%C3%A9m_KC .
Vratim sa k hale na pasienkoch . Neviem kto ju daroval Interu . Ale ak to bola Telovychovna jednota , tak ju mala darovat mestu , a mesto by malo aspon nejaku halu ! Teraz nema nic . Clovek si pozrie v TV hadzanu SKP BA a su tam tri rady sedadiel . Taktiez hala PKO pre volejbal . Je tam par miest na sedenie . A kluby do haly na pasienkoch nejdu , pretoze je to drahe . S mestskymi sportovymi halami je to tak , ze ich prevadzku dotuje mesto . Teda kluby by to mali lacne .