Videnie myslienky (1) .

7. mája 2013, branislavr, Videnie myslienok .

Dnesny svet sa zameriava na telepatiu a nie videnie myslienky , co je chyba . Mnoho krat sa udeje videnie myslienky a nesplna to telepatiu .
Su ludia , ktori tvrdia , ze vidia neustale . No su dalsi , na ktorych to vidno ze to registruju , ale nic o tom nehovoria . Tym by malo pomoct moje zameranie na ludi , ktori nevidia neustale , ale stava sa im to na kratky okamih . Napriklad castejsie vidno myslienku atmosfery alebo charakteru . Niekedy permanentne . Kedy clovek pod tym pracuje , no neuvedomi si , ze je to vlastne videnie myslienky urciteho druhu .
Casto sa stava ze ludia co vedia v myslienkach komunikovat , si vela casu takmer nic nepredstavuju , lebo to ulahcuje konanie . Takze tam ani nieje co vidiet aj velmi dlhe chvile .
Moj pohlad je , ze videnie myslienky nieje sposob videnia do druhych ludi … Ale ked nieco vysielatel ukaze ( chcene alebo nechcene ) , tak to niekedy vidno .
Nevidno komplikovane pochody , kedy prijimatel zaregistruje akurat , ze vysielatel je zamysleny . Vlastne vidno myslienku zamyslenia , ale nevidno na co konkretne vysielatel mysli .

Dnesny svet je zamerany na telepatiu , co je chyba ! Pricom videnie myslienky sa deje velmi casto a nesplna to charakter telepatie . Kedy ludia medzi sebou nekomunikuju , hoci nieco registruju . Tym , ze su ludia zamerani na telepatiu , maju neustale neriesitelnu ulohu . Vybavit nieco , co sa vlastne vyskytuje velmi, alebo obrovsky malo .