Videnie myslienky (2)

18. mája 2013, branislavr, Videnie myslienok .

Co sa tyka vnimania myslinok, je dobre si pustat filmy v originali . To sa tyka aj sportu, tak bez zvuku .
Dobre sa takto sleduje atmosfera , nasadenie ( sport ) , uvolnenie ( filmy ) a pod. Kedy su to tiez myslienky, ktore sa daju vnimat . Ale niesu to klasicke myslienky ako „ rozumiem nejaku vec “.
Vacsinou kazda krajina ma tento druh myslienok iny . Aj v samotnych krajinach su rozdiely . Aj rozdiel filmu od sportu . Zaujimave je sledovat rozne sportove kluby , kedy maju rozdne charaktery atmosfery , rozne nasadenia .
Na vnimanie tychto veci netreba vediet jazyky a clovek tomu rozumie .
Pozerat v originale alebo bez zvuku je logicke , kedze film je z jednej krajiny a dabing z inej . Teda casto sa rusia , prekryvaju a niekedy ani nevidiet original .

Druhy prispevok :
U mnohych ludi je oblubene videnie veci pod urcitou farbou myslienky . Ze si v mysli zapamata ako farba vyzera , potom si ju vie v mysli vyrobit a opakovat . Taky clovek vyzera akoby ziaril urcitou konkretnou farbou . Oblubene su farby cervena , modra , cierna a biela .

Je to podobe , ako ked si clovek vytvori naladu a potom pod tou naladou funguje aj cely den .
Stale sa v nom opakuje pocit urcitej nalady , hoci uz na tom nemusi az tak pracovat, aby bola nalada aj nadalej. Nalada mu zostala .
Co som sem prispieval prispevky su moje konkretne pohlady , nie akoze iba toto je pravda a tak to musi byt a nijako inak .