Videnie myslienky (3) . Galaxie .

13. júna 2013, branislavr, Videnie myslienok .

Co sa tyka vnimania myslienok takeho druhu , ze to nieje videnie nejakej veci ale je nasadenia , charakteru , alebo atmosfery ako som pisal o rozdieloch v sporte a filmoch pri roznych krajinach , tak na tento druh myslienok je dobre si pozerat hviezdne galaxie . Z niektorych ide dobra atmosfera a z inych zla. Tak to vnimam aspon ja . Co sa tyka vnimania mimozemskych civilizacii , tak je tato tema uplne nerozvinuta . Nik s tym nevie zacat . Ale zaciatok by mohol byt uplne jednoduchy , kedy sa clovek pozera galaxie a nic s tym nerobi aj dlhy cas . Myslim to tak , aby nezacal hlasat to , alebo tamto. A vnimal si sam pre seba rozdiely , a nic stym dalej nerobil . Ved aj to je obrovsky pokrok .
Na niektorych galaxiach sa da velmi dobre robit to myslienkove ziarenie urcitej farby . Akoby to obyvatelia tych galaxii robili vo velkom pocte naraz . Toto tiez moze byt len moj subiektivny nazor .
Ze nieje videnie urcitej konkretnej veci je jasne , kedze je tam obrovska masa bytosti . Keby sa o to pokusali , akurat by im z toho mohlo zasibat . Aj to je iba moj nazor .