Videnie myslienok. Zvierata by chceli aby sme im celosvetovo pomohli s parazitmi.

21. decembra 2016, branislavr, Par dobrych napadov Videnie myslienok .

Niesom ziadny jasnovidec, ale niektore myslienky vidno. Rad pozeram zvierata, co si predstavuju. Su velmi mudre. Chceli by, aby na celom svete bolo dobre.

Napriklad aby nemali zvierata po celom svete parazity. Prosia nas aby sme im s problemom pomohli.

Zvyknem pozeravat na YouTube live zabery na hniezdenia dravcov. Casto vtaky celu noc šklbe. Su neustale nepokojne. Mali by byt za to zodpovedne prave parazit. Existuju vtacie rozroce, ktore utocia na vtaky iba v noci. Cez den su mimo hniezda.

Tu by stacil repelent , kedy by sa vtaky cez den vyvalali v prachu s repelentom a potom by na ne nesli v noci parazity. Napriklad matka by sa vyvalala v repelente a v noci by zakryvala mlade, podobne ako pri dazdi. Hydina sa vala v sucasnosti v prachu aj bez repelentu. Takyto repelent sa nevyraba, aspon co som sa pytal v chovproduktoch. Ani na internete nieje.

Ja s problemom neviem dalej pohnut. Mam viziu, ze by sa o poziadavke takehoto repelentu vela rozpravalo. Mozno by ho potom zacal niekto vyrabat. Stacilo by pre hydinu a ludia by ho mohli kupovat aj pre divozijuce vtaky. Nasipal by sa do prachu a vtaky by sa v nom valali. Dalo by sa to potom zavesit na YuoTube ako reklama repelentu.

Este sa zamyslim nad myslienkami zvierat. Su nestasne, ze sa s problemom nic nerobi. Pritom na to, aby im ludia chceli dobre a pomôct, netreba ani tak velmi vidiet myslienky. Doslova tento problem by mal byt prirodzene odstraneny aj bez videnia myslienok. Podobne ako sa ludia staraju o vtaky cez zimu, mohli by im kupovat repelent cez leto.

Poz. Uz som viakrat pisal, ze myslienky zvierat lepsie vidno, ked sa vypne na TV zvuk.